paars_vierkant
  • algemeen
    algemeen_workshops

    Algemeen.

    Tisa’s biedt goede, leerzame, leuke en lekkere cursussen en opleidingen op het gebied van hartige en zoete gerechten. Gezellig met je collega’s een cursus bonbons doen, samen aan de slag met hartige of zoete gerechten of op een vrijgezellenparty de ultieme taart voor het aanstaande bruidspaar maken, het kan allemaal.

    Vanaf januari 2011 verzorgen wij ook de wereld beroemde Wilton method 123 Courses met het officiële Wilton Certificaat. Wilton heeft al 80 jaar ervaring in lesgeven op decoratie gebied en heeft sinds 25 jaar een lesprogramma dat is samengesteld voor de beginnende taartversierder.

    Voor de zoete workshops kunt u inschrijven vanaf 4 tot 15 personen en voor de hartige en kookworkshops kunt u tor maximaal 15 inschrijven
    Ideaal voor bv. een bedrijfsuitje.

    Je kunt ook individueel inschrijven voor één van onze workshops of cursussen.

    Voor de data van de cursus waarvoor individuele inschrijving mogelijk is kunt u kijken
    in het programma en in overleg.
    Hier vindt u de verschillende workshops die we hebben, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk
    Neem contact met ons op om dit te bespreken.

    De workshops gaan definitief door bij minimaal 4 deelnemers

    Let op !
    Het is mogelijk dat er nieuwe cursus data bijkomen.
    Wilt u op de hoogte gehouden worden mail ons dan tisa-s@planet.nl
    Zijn jullie met minimaal 4 personen, dan kunnen we met jullie zelf een datum afspreken


    Voor groepsprijzen dien je contact met ons op te nemen.
    Sommige workshops kunnen ook ingekort worden naar 2 uur
    Ook op locatie zijn er verschillende mogelijkheden, vraag ons.


    Groepen boven de 20 is mogelijk, de locatie is dan IJsselmuiden, dan maximaal 30 personen

    Hier een demo fimpje over de Wilton course

  • patisserie basis
  • verkorte patisserie
  • werken met suiker - 1 daags
  • bonbons en chocolade - 2 dagen
  • klassieke bruidstaarten
  • bonbons en chocoladewerken - 4 dagen
  • suiker, trekken, gieten ,blazen - 3 dagen
  • internationale taarten
  • chocolade taarten & decoratie
  • dessert & dessert taarten
  • zomertaarten
  • wintertaarten
  • kinderstapeltaarten
  • korst & bladerdeeg
  • ijs & ijsgerechten
  • kookclub
  • kookschool